طرز تهیه استیک هابانرو با پوره پارمسان
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله30 میلی لیتر مایه مرینیت هابانرو
90 گرم هویج
0.5 عدد فلفل دلمه ای قرمز
15 گرم پنیر پارمسان
0.5 عدد فلفل دلمه ای سبز
50 گرم کلم بروکلی
200 گرم سیب زمینی
50 گرم خامه صبحانه
30 میلی لیتر روغن
8 گرم ریحان سبز
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
استیک با پوره پارمسان و مرینیت هابانرو یک استیک تند و تیز برای داشتن طعمی متفاوت از استیک هست که کنار سبزیجات تازه سرو میشه.
طرز تهیه استیک هابانرو با پوره پارمسان
۱ – در کاسه ای مایه مرینیت هابانرو را خالی کنید سپس گوشت راسته را در این ترکیب قرار دهید و در یخچال قرار دهید و به مدت ۶۰ دقیقه به گوشت استراحت دهید.
۲ – مواد اولیه را بشویید. پوست سیب زمینی را جدا کنید و آنرا مربعی ریز خرد کنید. هویج و فلفل دلمه ای ها را رشته ای باریک خرد کنید. برگ های ریحان را جدا کنید و ساقه آنرا دور بیاندازید.
۳ – قابلمه ای حاوی آب و نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید. سیب زمینی را در قابلمه بریزید تا کاملا بپزد. سپس آن را آبکش کنید و صبر کنید تا سرد شود. سیب زمینی را له کنید و با خامه و پنیر پارمسان مخلوط کنید سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به پوره پارمسان اضافه کنید.
۴ – تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید. هویج را به مدت ۵ دقیقه در تابه تفت دهید سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید و ۵-۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید تا همه مواد ترد شود. سپس به میزان دلخواه نمک وفلفل اضافه کنید.
۵ – ریحان را به تابه اضافه کنید و بعد از ۳۰ ثانیه تابه را از روی حرارت بردارید.
۶ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت را به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید. استیک هابانرو را در کنار پوره پارمسان و سبزیجات سرو کنید.