طرز تهیه استیک و بروکلی لیمویی
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله30 گرم کلم بروکلی
0.5 عدد لیموترش
2 حبه سیر
200 گرم سیب زمینی
25 گرم کره
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
طعم گوشت گریل شده در کره و بروکلیهای درخشان با طعم سیر و لیمو که در کنار پوره سیب زمینی سرو میشه.
طرز تهیه استیک و بروکلی لیمویی
۱ – مواد اولیه را بشویید. سیب زمینیها را مکعبی ریز خرد کنید. ساقههای بروکلی را جدا کنید و قسمت سبز بروکلی را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید. پوست زرد لیمو را رنده کنید تا زست (یعنی همان پوست رنده شده لیمو) بدست آید. لیمو را نصف کنید. سیر را پوست کنده و رنده کنید.
۲ – سیب زمینیها را در قابلمه حاوی آب جوش بپزید و بعد آنرا آبکش کنید. سپس با چنگال سیب زمینیها را کاملاً له کنید.
۳ – گوشت را به نمک و فلفل آغشته کنید و اجازه دهید نیم ساعت استراحت کند. سپس تابه گریل را کمی با کره چرب کنید و دو طرف استیک را روی حرارت بالا بپزید.
۴ – تابهای حاوی مقداری آی روی حرارت بگذارید تا بجوش آید. بروکلی را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و بعد آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید تا خنک شود.
۵ – تابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر را به همراه باقیمانده کره و زست لیمو به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
۶ – بروکلی را به تابه اضافه کنید و بعد از یک دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. استیک را در کنار پوره سیب زمینی و بروکلی لیمویی سرو کنید.