طرز تهیه استیک و سالاد هندی
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
70 گرم لیموترش150 گرم راسته گوساله
125 گرم ماست موسیر
5 گرم نعنا
50 گرم اسفناج
15 میلی لیتر روغن زیتون
70 گرم هویج
50 گرم پنیر خامه ای
2 گرم کنجد
50 میلی لیتر شیر نارگیل
40 گرم جوانه ماش
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
یک استیک لذیذ با طعم و مزه جدید، همراه سالاد سبز هندی از ترکیب اسفناج، هویج وجوانه ماش.
طرز تهیه استیک و سالاد هندی
۱ – گوشت را با نصف لیمو ترش و نمک و فلفل مزهدار کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت کند.
۲ – مواد اولیه را بشویید. اسفناج را بهصورت رشتهای خرد کنید، هویج را بهصورت اریب برش بزنید. برگهای نعنا را از شاخه جدا کنید و متوسط خرد کنید. لیمو را چهارقاچ کنید.
۳ – پنیر را در ۱ قاشق روغن زیتون سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند و کنار سالاد بچینید.
۴ – ماست و آب یک قاچ از لیمو ترش را با هم ترکیب کنید.
۵ – نعنا و ۱ قاشق روغن زیتون را به ماست اضافه کنید و به دلخواه در ظرف سرو زیر استیک قرار دهید یا به مواد سالاد اضافه کنید. تمام مواد سالاد را به شکل دلخواه در ظرف سرو بچینید و شیر نارگیل ، کنجد ، جوانه ماش، لیمو ، نمک و فلفل را به میزان دلخواه را به آن اضافه کنید.
۶ – در تابه گریل ۲ قاشق روغن زیتون را داغ کرده و گوشت را در تابه قرار داده و هر طرف آن را به میزان دلخواه پختتان سرخ کنید. اگر میخواهید گوشت مغز پخت شود آنرا با چنگال سوراخ کنید و یا بعد از سرخ کردن در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به میزان دلخواه پخت خود قرار دهید. استیک را در کنار سالاد هندی سرو کنید