مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

150 گرم راسته گوساله
300 گرم گل کلم
1 حبه سیر
75 گرم هویج
0.25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
0.25 قاشق چایخوری چیلی فلکس
7 گرم جعفری
30 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
0.5 عدد فلفل دلمه ای قرمز
1 به مقدار لازم فلفل سیاه

استیک گریل شده در کنار هویج های درخشان و گل کلم های طلایی وعده کاملی برای یه شام دلپذیر.

 

طرز تهیه استیک و گل کلم فلفلی

۱ – گوشت را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید، روی آن‌را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کند. سپس در تابه گریل دو طرف آن‌را به میزان دلخواه پخت، گریل کنید.
۲ – مواد اولیه را بشویید. ساقه‌های گل کلم را جدا کنید و آن‌را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کنید. هویج را پوست کنده و آن‌را برش‌هایی با قطر نیم سانت و اریب دهید. فلفل دلمه را به‌صورت نواری باریک برش دهید. جعفری را پاک کرده و ریز خرد کنید.
۳ – تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن را در تابه داغ کنید و گل کلم را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
۴ – سپس چیلی فلکس، اورگانو، سیر و به میزان دلخواه نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بعد از دو دقیقه از روی حرارت برداربد و گل کلم فلفلی را از تابه خارج کنید.
۵ – تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. کمی روغن در تابه داغ کنید. هویج را به مدت ۵ دقیقه در تابه تفت دهید.
۶ – فلفل دلمه‌ای را به هویج اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه جعفری را اضافه کنید. بعد از یک دقیقه به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. استیک را در کنار سبزیجات آماده شده سرو کنید. نوش جان!