مدت زمان پخت :

- 15 دقیقه

مواد لازم :

گوجه گیلاسی به مقدار لازم
فلفل تند دو عدد
نعنا خشک به مقدار دلخواه
نمک و سرکه به مقدار لازم

ترشی گوجه گیلاسی بسیار خوشمزه و اشتهاآور بوده و طرز تهیه آسانی دارد.

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

برای شروع گوجه ها را شسته داخل ابکش ریخته وقتی آبشان کشیده شد داخل ظرف مخصوص ترشی بریزید.

در ادامه دو عدد فلفل تند، مقداری نعناع خشک و محلول آب جوشیده ی سرد شده را به همراه نمک و سرکه روی گوجه ها ریخته و درش را ببندید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.

یادتان باشد برای ماندگاری و جلوگیری از رنگ پریدگی حتما ترشی را در یخچال قرار دهید.

 

نکاتی در مورد تهیه ترشی :

هیچ وقت سرکه را به تنهایی برای ترشی استفاده نکنید. حتما مقداری آب جوشیده ی سرد شده را با آن ترکیب کنید، این کار تیزی ترشی را میگیرد. حتی میتوانید از سرکه انگور استفاده نمایید.

برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی باید دقت کنید اگر ترشی ها کاملا رسیده باشند، بعد از ترشی انداختن گوجه ها ترک خورده و له می شوند. پیشنهاد میشود از گوجه هایی که مقداری کال هستند استفاده نمایید.

ترشی کلم بنفش را براساس دستور تهیه مادرم درست کردم که خوشرنگ تر و خوشمزه تر شد. معمولا سه کاسه بزرگ سرکه را با یک کاسه آب جوشیده ی سرد شده و ۳ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کرده و روی ترشی ها ریختم. این نسبت کلی است ممکن است یک ظرف ترشی به ۶ کاسه سرکه نیاز داشته باشد پس دقت کنید و به همان نسبت آب و نمک را به مواد اضافه نمایید.