طرز تهیه دمنوش به
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهاین روزها تمایل به دمنوشهای سنتی زیاد شده و در هر رستوران و کافی شاپی که می روید، با منوی جالبی از آنها روبرو می شوید.
دمنوش به ، جز آن دسته نوشیدنی های خوش طعم و گوارایی است که اگر اهل تجربه کردن مزه های جدید باشید، تهیه آن در منزل سریع و راحت است.
طرز تهیه دمنوش به :
۱ ) ابتدا به را خوب شسته و با پوست، رنده درشت میزنیم.
۲ ) به های رنده شده را داخل سینی فلزی پخش میکنیم و روی شوفاژ، بخاری یا داخل فر قرار میدهیم تا خشک شود.
۳ ) وقتی به ها خوب خشک شدند، آنها را داخله تابه برروی حرارت ملایم میگذاریم و با قاشق هم میزنیم تا تفت بخورد و رنگی مایل به قهوه ای داشته باشیم.
۴ ) سپس حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم مواد کاملا خشک شود.
۵ ) مواد خشک شده را درون شیشه ریخته در آن را بسته و در یخچال میگذاریم.
۶ ) یک قاشق غذاخوری به خشک شده را به همراه یک لیوان آب جوش، یک دانه هل، یک چوب دارچین کوچک، یک غنچه گل سرخ داخل قوری ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه روی کتری بگذارید تا دم بکشد و خوشرنگ شود.
نکته : به میوه ای شیرین است اما اگر تمایل داشتید میتوانید مقداری عسل به دمنوش اضافه نمایید.
فواید خوردن به و دم نوش به :
- اثرات مثبت بر فکر و ذهن
- احیای روحیه و خوشحالی
- از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
- تقویت کننده قلب، کبد و معده
- مفید برای زخم معده
- تحریک کننده اشتها
- نرم کننده سینه
- ادرارآور و کمک به هضم غذا
- جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته
- از بین برنده بوی بد دهان
- کاهش وزن به دلیل وجود فیبر زیاد