مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

این روزها تمایل به دمنوشهای سنتی زیاد شده و در هر رستوران و کافی شاپی که می روید، با منوی جالبی از آنها روبرو می شوید.

دمنوش به ، جز آن دسته نوشیدنی های خوش طعم و گوارایی است که اگر اهل تجربه کردن مزه های جدید باشید، تهیه آن در منزل سریع و راحت است.

 

طرز تهیه دمنوش به :

۱ ) ابتدا به را خوب شسته و با پوست، رنده درشت میزنیم.

۲ ) به های رنده شده را  داخل سینی فلزی پخش میکنیم و روی شوفاژ، بخاری یا داخل فر قرار میدهیم تا خشک شود.

۳ ) وقتی به ها خوب خشک شدند، آنها را داخله تابه برروی حرارت ملایم میگذاریم و با قاشق هم میزنیم تا تفت بخورد و رنگی مایل به قهوه ای داشته باشیم.

۴ ) سپس حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم مواد کاملا خشک شود.

۵ ) مواد خشک شده را درون شیشه ریخته در آن را بسته و در یخچال میگذاریم.

۶ ) یک قاشق غذاخوری به خشک شده را به همراه یک لیوان آب جوش، یک دانه هل، یک چوب دارچین کوچک، یک غنچه گل سرخ داخل قوری ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه روی کتری بگذارید تا دم بکشد و خوشرنگ شود.

نکته : به میوه ای شیرین است اما اگر تمایل داشتید میتوانید مقداری عسل به دمنوش اضافه نمایید.

 

فواید خوردن به و دم نوش به :

  • اثرات مثبت بر فکر و ذهن
  • احیای روحیه و خوشحالی
  • از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
  • تقویت کننده قلب، کبد و معده
  • مفید برای زخم معده
  • تحریک کننده اشتها
  • نرم کننده سینه
  • ادرارآور و کمک به هضم غذا
  • جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته
  • از بین برنده بوی بد دهان
  • کاهش وزن به دلیل وجود فیبر زیاد