مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

مواد لازم :

- زعفران خشک 1 قاشق چایخوری
- آب سرد 3 لیوان
- نبات مقداری

طرز تهیه دمنوش زعفران و نبات :

زعفران را بکوبید و بهمراه آب سرد و مقداری نبات داخل قوری بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه روی بخار آب دم کنید. سپس میل نمایید ؛ همچنین میتوانید مقداری زعفران را با چای معمولی مخلوط و دم کنید.

 

خواص دمنوش :

طبیعت گرم و خشک ، مفرح ، مقوی قلب ، محرک قوای مغزی ، نشاط آور ، ضد کرم خوردگی دندان ، شستشو دهنده معده ، مقوی کلیه ، ضد سرفه و ضد حساسیت ، کاهش دردهای قاعدگی ، گرم کننده شکم و کمر و …

 

نکته : در مصرف زعفران زیاده روی نکنید ، استفاده بیش از این مقدار در ۲۴ ساعت مجاز نمیباشد.