طرز تهیه دمنوش زعفران و نبات
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهمواد لازم :
- زعفران خشک 1 قاشق چایخوری- آب سرد 3 لیوان
- نبات مقداری
طرز تهیه دمنوش زعفران و نبات :
زعفران را بکوبید و بهمراه آب سرد و مقداری نبات داخل قوری بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه روی بخار آب دم کنید. سپس میل نمایید ؛ همچنین میتوانید مقداری زعفران را با چای معمولی مخلوط و دم کنید.
خواص دمنوش :
طبیعت گرم و خشک ، مفرح ، مقوی قلب ، محرک قوای مغزی ، نشاط آور ، ضد کرم خوردگی دندان ، شستشو دهنده معده ، مقوی کلیه ، ضد سرفه و ضد حساسیت ، کاهش دردهای قاعدگی ، گرم کننده شکم و کمر و …
نکته : در مصرف زعفران زیاده روی نکنید ، استفاده بیش از این مقدار در ۲۴ ساعت مجاز نمیباشد.