سالاد انبه و برنج اندونزیایی یکی از محبوب ترین ها و متفاوت ترین سالاد های جزایر بالی در اندونزی است. طعم تندی و شیرینی یکی از هیجان انگیز ترین طعم هایی است که همواره در مزه دار کردن غذاها یا ساخت سس های محبوبی مثل سس تند و شیرین آسیایی استفاده می شده است.

طرز تهیه سالاد انبه و برنج :

برای تهیه سالاد انبه و برنج اندونزیایی ابتدا در یک شیرجوش متوسط ۲ لیوان آب و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را جوش بیاورید. یک فنجان برنج قهوه ای دانه بلند به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بزند.

پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و در قابلمه را با دری که کیپ می شود ببندید.

بگذارید برای ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود و تمام آب آن جذب شود بپزد.

به مزه ی اصلی سالاد انبه و برنج، یعنی انبه رسیدیم.

انبه را نازک پوست بکنید.

بعد از پوست کندن، انبه را به تکه های کوچک تقسیم کنید. آن ها در یک کاسه بریزد و کنار بگذارید.

کرفس، ریحان، نعناع و جعفری را رشته رشته خرد کنید. سعی کنید تکه های آن خیلی ریز نشود. حتی می توانید برگ ها را به طور کامل و ریز نشده استفاده کنید.

در این دستور برگ ها کامل نگه داشته شده.

پیازچه و فلفل قرمز (به میزان دلخواه ) را به صورت مورب ریز کنید.

سپس آن ها را با همه ی سبزی ها و انبه مخلوط کنید.

موسیر ها را ریز خرد کنید و در یک ماهیتابه ی کوچک با روغن زیتون و شعله ی متوسط کمی تفت دهید.

در همین زمان علف های لیمو را پاک کنید. ته آن را جدا کنید و سر برگ هایش را بگیرید. آن را خرد کنید و تکه ها را در یک هاون بکوبید تا نرم شود.

آن را به موسیر اضافه کنید. برگ لیموی کفیر یا برگ بو را با یک قیچی ریز کنید و به این ترکیبات اضافه کنید.

اجازه دهید برای ۵ دقیقه ی دیگر هم سرخ شوند.

در صورت لزوم به آن روغن اضافه کنید تا نسوزد.

سالاد انبه و برنج اندونزیایی شما تقریبا حاضر است.

کافیست همه ی آن چه که حاضر کرده اید را با هم مخلوط کنید.

به سالاد انبه اندونزی مخلوط نمک و آب لیمو ی سبز اضافه کنید. نوش جان!