مدت زمان پخت :

- 15 دقیقه

مواد لازم :

خرمالو رسیده و تازه 5 عدد
پنیر موزارلا 200 گرم
نان کروتان به میزان لازم
برگ ریحان به میزان لازم
سرکه بالزامیک به میزان لازم
دانه‌های انار کمی برای گارنیش
نمک و فلفل به میزان لازم

سالاد خرمالو (سالاد کَپرس یا کَپریا) (در گویش ایتالیایی کیپرز خوانده می‌شود) یکی از انواع سالادهای جذاب و ساده ایتالیایی است که توسط گوجه فرنگی، ریحان و پنیر موزارلا تهیه می‌شود. معمولا سس این سالاد روغن زیتون است، اما گاهی از سرکه بالزامیک نیز استفاده می‌کنند. یکی از دلایل شهرت این سالاد رنگ‌بندی مواد اولیه آن است که کاملا با رنگ‌بندی پرچم ایتالیا هماهنگ است همانند پیتزا مارگاریتا. در ادامه معرفی این سالاد جذاب، با سالاد کپرس خرمالو و طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.
خرمالو به تنهایی یکی از بهترین سوپرفودهای شگفت انگیز فصل پاییز است که خواص فراوانی دارد. خرمالو منبع غنی طیف وسیعی از ویتامین‌ها از جمله ویتامین A، ویتامین C و بتاکاروتن است. قطعا سالاد کپرس خرمالو علاوه بر طعم جدید و خاص، دارای خواص بسیاری برای سلامتی بدن است، که با تهیه و میل کردن این سالاد تجربه جدیدی از طعم خواهید داشت.

 

طرز تهیه سالاد خرمالو

خرمالوها را در قطعه‌های کوچک و تقریبا باریک برش دهید. پنیر موزارلا را نیز برش بدهید، یا می‌توان آن را رنده کنید. در ظرفی که می‌خواهید سالاد را سرو کنید، ابتدا تکه‌های خرمالو و بعد پنیر را بریزید. می‌توانید آن‌ها را با هم مخلوط کنید یا بصورت لایه‌ای درون ظرف بگذارید.

تکه‌های نان کروتان و برگ‌های ریحان تازه را به صورت دلخواه دور ظرف یا روی سایر مواد بریزید. دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را به عنوان سس سالاد به سالاد اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید. سالاد کپرس خرمالو آماده است، می‌توانید با دانه‌های انار آن را تزیین کنید.

 

نکات :

در تهیه خرمالوها دقت کنید. خرمالوی مناسب برای این سالاد نباید بسیار سفت یا بسیار رسیده و شل باشد.
نان کروتان را می‌توانید از فروشگاه‌های مختلف بصورت آماده خریداری کنید. اما اگر خودتان تمایل به تهیه آن در منزل دارید با جستجوی دستور نان کروتان در سایت مجله تصویری فرهنگ غذا به راحتی می‌توانید، نان کروتان آماده کنید.
بهتر است در هنگام سرو سالاد در کنار آن ظرف کوچکی حاوی بالزامیک بگذارید تا به میزان دلخواه به آن سس اضافه نمایند.