یک ساندویچ خوشمزه نیوئورلئانی که با میگوی آردی سرخ شده در روغن آماده میشود. این سبک تفت میگو باعث خوشمزه تر شدن بافت میگو میشود. این میگوی خوش مزه در کنار سالاد کلم طعم دار شده قرار میگیرد و ترکیب سس مایونز، سس خردل و خیارشور خرد شده طعم این غذا را کامل و پر مزه میکنند.

 

طرز تهیه ساندویچ میگوی کریسپی

۱ – آماده سازی مواد اولیه: فر را در دمای ۲۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد اولیه را بشویید. کلم را به صورت رشته هایی نازک خرد کنید و هسته آن را دور بریزید. خیار شور ها را رنده کنید. پیاز را ریز رنده کنید و ۲ قاشق سوپخوری از آن را جدا کنید و در کاسه ی حاوی سرکه بریزید. برگ های جعفری را ریز خرد کنید. فلفل ها را به صورت حلقه هایی نازک برش بزنید.
۲ – آماده سازی کلم: کلم، شکر، پیاز طعم دار شده در سرکه و ۱٫۴ مایونز را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و با نمک و فلفل و کمی روغن زیتون مزه دار کنید. مواد را خوب مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا طعم دار شوند.
۳ – آماده سازی سس: در زمان مزه دار شدن کلم، خردل، خیارشور، نیمی از جعفری و باقی مایونز را بریزید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
۴ – مزه دار کردن میگو: میگو ها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید و آرد، نمک و فلفل اضافه کنید و میگو ها را به مواد آغشته کنید.
۵ – پخت میگو: کمی روغن در تابه بریزید و روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید تا کاملا داغ شود. میگو را در یک ردیف کف تابه بچینید و هر طرف میگو ها را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. میگو ها را روی دستمالی تمیز قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. در صورت تمایل میگو ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۶ – تست نان: در زمان پخت میگو، نان ها را باز کنید و روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۲ تا۴ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. به مقدار دلخواه سس داخل نان ها بریزید.میگو های پخته و فلفل ها را بین نان ها تقسیم کنید و داخل ساندویچ قرار دهیدو ساندویچ را با باقی جعفری تزئین کنید. ساندویچ را با کلم مزه دار شده سرو کنید.نوش جان!