طرز تهیه ساندویچ چیکن تندوری
مدت زمان پخت :
- 35 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
0.5 عدد سینه مرغ1.5 ورق پنیرچدار
2 عدد قارچ
3 عدد پیازچه
1 عدد گوجه فرنگی
2 برگ کاهو چینی
15 میلی لیتر سویا سس
5 گرم ادویه تندوری
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
1 به مقدار لازم نمک
15 میلی لیتر روغن
1 عدد نان چاودار نیم باگت
چیکن تَندوری غذایی اصالتا هندی است که طرفداران فراوانی در جنوب آسیا، مالزی، سنگاپور، اندونزی و حتی در دنیای غرب دارد. در دستور پخت سنتی این غذا، مرغ در ماست و ادویه طعم دار میشود. در اینجا ما در دستور پخت سنتی دست بردیم و مرغ را با پنیر چِدار و ادویه تَندوری تفت دادیم. با این کار طعم خامه ای و دلچسب پنیر چدار باعث ملایم تر شدن تندی این غذا میشود و تجربه طعمی شگفت انگیز در هر لقمه برای شما خواهد ساخت…
طرز تهیه ساندویچ چیکن تندوری
۱ – آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. سینه مرغ را به صورت فیله هایی نازک برش بزنید. قارچ ها را چهار قاچ کنید. گوجه ها را به صورت حلقه ای برش بزنید.سر و ته پیازچه را جدا کنید و بعد آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید.
۲ – سرخ کردن مرغ: ۱ قاشق غذاخوری روغن را در تابه ای متوسط بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود.سپس مرغ ها را داخل قابلمه بریزید و با نمک مزه دار کنید. مرغ را ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.
۳ – مزه دار کردن مرغ: فلفل سیاه را به مقدار دلخواه به مرغ اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا مرغ معطر شود.
۴ – اضافه کردن قارچ و سویا سس: به مقدار دلخواه ادویه تَندوری و همه قارچ را به تابه اضافه کنید. ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند. سویا سس را به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا سس غلیظ شود. توجه: ادویه تندوری به شدت تند است! لطفا متناسب با ذائقه خود ادویه را اضافه کنید.
۵ – اضافه کردن چدار: پنیر چدار را به مواد اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا پنیر کاملا آب شود.
۶ – سرو غذا: لای نان را با چاقو باز کنید. مقداری پیازچه، کاهو و گوجه میان ساندویچ ها بگذارید و مواد چیکن تندوری را بین دو ساندویچ تقسیم کنید. نوش جان!