کنسرو تن ماهی برای اولین بار در سال۱۹۰۳ در استرالیا تولید شد و به سرعت به غذایی محبوب تبدیل شد. تن ماهی حاوی پروتئین و ویتامین های بسیاری است و منبع غنی برای منیزیم و پتاسیم محسوب میشود. ما در اینجا این ماده مغذی را به همراه سس مایونز و آب لیمو طعم دار کردیم و با کمی پیازچه و خیارشور طعم های متفاوت را به آن افزودیم و یک کاناپه مقوی برایتان تدارک دیدیم که آن را میتوانید به صورت فینگر فودی هیجان انگیز سرو کنید.

 

طرز تهیه کاناپه تن ماهی

۱ – آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. قابلمه ای حاوی آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. تن ماهی را داخل آب جوش بیندازید تا به مدت ۲۰ دقیقه تن بجوشد.
۲ – تست نان: در زمان جوشیدن تن ماهی، نان های تُست را در فر قرار دهید تا برشته شود ضمناً میتوانید کف تابه گریل را با مقداری روغن زیتون چرب کنید سپس نانهای تُست را گریل کنید.
۳ – آماده سازی تن: در حین تُست شدن نان ها، روغن کنسرو ماهی را خالی کنید و ماهی را در کاسه ای متوسط بریزید .
۴ – اضافه کردن مواد: سس مایونز، مقداری نمک و فلفل سیاه و آب لیموترش را به آن اضافه کنید.
۵ – پایان سس تن: خیار شور و پیازچه را ریز خردکنید و به مخلوط ماهی بیفزایید و کاملاً هم بزنید. در حین هم زدن، با چنگال ماهی را کاملاً له کنید تا سس به تمام ماهی برسد.
۶ – سرو غذا: مخلوط را به ۳ بخش مساوی تقسیم کنید و آن را روی سطح ۳ عدد از نان ها پخش کنید و آن را صاف کنید سپس نان های دیگر را روی آنها قرار دهید. نان ها را به شکل کاناپه بُرش بزنید سپس با سس مایونز، شوید، زیتون و خلال تزیین و سرو کنید. نوش جان!