مدت زمان پخت :

- 20 دقیقه

سرو برای :

- 2 نفر

مواد لازم :

1 عدد نان چاودار نیم باگت
40 گرم هویج
30 گرم کلم بروکلی
30 گرم لوبیا سبز
30 گرم ذرت
20 گرم قارچ
0.5 شاخه رزماری
70 گرم خیار
70 گرم کدو سبز
1 شاخه نعنا
100 گرم ماست
50 گرم کلم بنفش
25 گرم گوجه گیلاسی
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
0.5 عدد لیموترش

یک غذای رژیمی با سبزی‌های تازه تابستانی

 

طرز تهیه کاناپه خوراک سبزیجات

۱ –فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. مواد اولیه را بشویید. هویج و قارچ را پوست کنده. هویج و کدو را اریب برش بزنید. گوجه و لیمو را از وسط نصف کنید. برگ‌های رزماری و نعنا را از ساقه جدا کنید. برگ‌های نعنا را ریز خرد کنید. خیار را با پوست کن رشته‌ای برش دهید. ساقه بروکلی را جدا کنید و گل آن‌را به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید. قارچ را اسلایسی برش دهید. لوبیا را به تکه‌های ۳ سانتیمتری تقسیم کنید.
۲ –در سینی فر، قارچ، هویج، لوبیا، بروکلی ، رزماری و ذرت را بریزید و به نمک ، فلفل و روغن آغشته کنید سپس به مدت ۱۰ -۱۵ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا کبابی شوند .
۳ –کلم بنفش را رشته‌ای ریز خرد کنید. نان را با چاقو اره‌ای برش‌هایی با قطر دو سانتیمتر دهید.
۴ –در کاسه ای ، رشته های کلم ، کدو ، گوجه ، خیار را با هم ترکیب کنید و به آب لیمو ترش آغشته کنید. سالاد را به ظرف سرو منتقل کنید.
۵ –برگ های خرد شده نعنا را با ماست ترکیب کنید .
۶ –روی هر تکه نان برش خورده مقداری ماست و نعنا بریزید. روی ماست را با مخلوط سبزیجات کبابی پر کنید. کاناپه سبزیجات را در کنار سالاد سرو کنید. نوش جان