طرز تهیه کوفته تخم مرغ و سوسیس
مدت زمان پخت :
- 25 دقیقهسرو برای :
- 3 نفرمواد لازم :
تخم مرغ پخته 5 عددگوشت چرخ کرده 200 گرم
سوسیس 200 گرم
آرد نخودچی یا آرد سوخاری مقدار لازم
تخم مرغ خام 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته تخم مرغ و سوسیس
سوسیس را چرخ کنید و بهمراه گوشت چرخ کرده داخل کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ؛ کم کم آرد نخودچی یا آرد سوخاری اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا مایه کوفته چسبندگی پیدا کند ( دقت کنید که زیاده از حد آرد اضافه نکنید ).
مقداری از مایه کوفته بردارید و کف دست تان پهن کنید و ۱ تخم مرغ آبپز را میان آن قرار دهید و با دست از اطراف جمع کنید تا تخم مرغ داخل گوشت پنهان شود ( تمام تخم مرغ ها را به همین صورت آماده کنید ).
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. تخم مرغ های خام را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند. سپس به نوبت داخل کوفته ها را داخل تخم مرغ بزنید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود ؛ پس از سرخ شدن کوفته تخم مرغ را بهمراه سالاد و سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری که دوست دارید تزیین و سرو کنید.
در صورتی که میخواهید از فر استفاده کنید ته سینی را چرب کنید سپس کوفته ها را روی سینی قرار دهید و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
نکته ها :
در صورت تمایل میتوانید به مایه گوشتی مقداری جعفری خرد شده ، زیره ، تخم گشنیز و یا هر ادویه دیگری که دوست دارید اضافه کنید.