طرز تهیه کوکتل کیوی و آلوئه ورا
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهسرو برای :
- 2 نفرمواد لازم :
- آبمیوه آلوئه ورا 250 میلی لیتر- لیموترش 4 عدد
- آب جوش 125 میلی لیتر
- شکر 110 گرم
- یخ 2 پیمانه
- برگ نعناع ½ پیمانه
- کیوی 8عدد
طرز تهیه کوکتل کیوی و آلوئه ورا :
مقدار ½ پیمانه شکر (۱۱۰ گرم) را با ½ پیمانه آب جوش (۱۲۵ میلی لیتر) در یک پارچ بزرگ ترکیب میکنیم و سپس در یخچال یا روی بستری از یخ نگه میداریم تا کامل خنک شود.
پوست کیوی ها را گرفته، درشت خرد می کنیم و همراه ⅓ پیمانه آب لیمو ترش، ½ پیمانه برگ نعناع و ۲ پیمانه یخ داخل غذاساز میکس می کنیم.
۱ پیمانه آبمیوه آلوئه ورا را با دیگر مواد هم زده و بین لیوانهای پذیرایی تقسیم میکنیم، کمی آب سرد به کوکتل اضافه کرده و با چند تکه برگ نعناع سرو میکنیم.