طرز تهیه کوکتل کیوی و آلوئه ورا :

مقدار ½ پیمانه شکر (۱۱۰ گرم) را با ½ پیمانه آب جوش (۱۲۵ میلی لیتر) در یک پارچ بزرگ ترکیب میکنیم و سپس در یخچال یا روی بستری از یخ نگه میداریم تا کامل خنک شود.

پوست کیوی ها را گرفته، درشت خرد می کنیم و همراه ⅓ پیمانه آب لیمو ترش، ½ پیمانه برگ نعناع و ۲ پیمانه یخ داخل غذاساز میکس می کنیم.

۱ پیمانه آبمیوه آلوئه ورا را با دیگر مواد هم زده و بین لیوانهای پذیرایی تقسیم میکنیم، کمی آب سرد به کوکتل اضافه کرده و با چند تکه برگ نعناع سرو میکنیم.