طرز تهیه کوکتل گریپ‌فروت :

مقداری شکر رنگی را در ظرفی کوچک ریخته، لبه لیوانها را ابتدا با آب مرطوب کرده سپس به شکر بزنید تا شکرها به لبه لیوان بچسبد.

شکر را در ظرفی حاوی ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش ریخته و هم بزنید تا حل شود. آب گریپفروت را بگیرید و در ظرفی بریزید سپس شربت شکر و عرق نعناع را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

ظرف را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس لیوانهای مورد نظر را تا نیمه از مخلوط گریپفروت پر کنید و روی آن سودا بریزید. کوکتل گریپفروت را با گریپفروت و برگ نعناع تزیین و سرو کنید.