کیک انار جذاب و خوشمزه با تلفیق شکلات تلخ ، خامه و انار، مزه های تلخ و شیرین و ترش را در هم آمیخته است.

استفاده های خلاقانه از انار برای دسرهای مخصوص شب یلدا می تواند سفره شما را رنگین و جالب کند.

 

طرز تهیه کیک انار، شکلات و فندق

برای درست کردن کیک انار، ابتدا فندق ها را روی یک سینی فر بریزید. با ۱۸۰ درجه سانتی گراد  برای مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون فر بگذارید تا جایی که پوست روی آن ها شروع به جدا کردن کند. آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد شود. پس از سرد شدن آن را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم شود.

فر را روشن نگه دارید و یک قالب کیک با قطر ۲۰ سانتی متر را خوب با کره چرب کنید.

کره را در یک ظرف کوچک روی حرارت بسیار ملایم آب کنید.

کره، آرد جو، شکر قهوه ای و فندق خمیر شده در مخلوط کن را در یک ظرف بزرگ بریزید و هم بزنید.

تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نمک، بیکینگ پودر و قهوه ی سرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. (اگر دوست ندارید از قهوه استفاده کنید می توانید به جای آن آب بریزید) آنقدر این مخلوط را هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست و خمیری شود.

خمیر را در قالب کیک که آماده کرده بودید بریزید. روی خمیر را کاملا با شکلات های خرد شده بپوشانید. سعی کنید شکلات ها را کمی در خمیر فرو کنید و بچرخانید.

کیک را در فر آماده شده با همان دما (۱۳۰ درجه سانتی گراد) به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید. پس از آن تا سرد شدن کامل بگذارید بماند و سپس آن را به ظرف یا بشقاب منتقل کنید.

انار را دان کنید. این مرحله را همه ی ایرانی ها خوب بلدند.

کرم غلیظ یا خامه را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس ماست را به آن اضافه کنید. اگر از آب انار هم کمی (در حد یک قاشق غذاخوری) در آن بریزید خوش رنگ می شود.

کیک آماده شده را با مخلوط خامه و ماست زده شده بپوشانید. سپس روی آن را دانه های انار، فندق خرد شده و شکلات تلخ رنده شده بریزد.

کیک انار مخصوص شب چله با دانه های انار و تکه های شکلات و فندق را قبل از سرو کردن در یخچال خوب خنک کنید.

اگر دوست دارید، علاوه بر فندق از تکه های بادام هم روی این کیک استفاده کنید.

کیک انار نسبت به کیک های آماده بیرون سالم تر است. اما به هر حال در موقعیتی مثل شب یلدا که میز ها پر از خوردنی های خوشمزه و جذاب می شود، مراقب باشید تا پرخوری نکنید.