مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 2 نفر

مواد لازم :

نان حجیم بزرگ (نان بلومر) یک عدد
سس مایونز یک فنجان
جعفری یک‌دوم قاشق غذاخوری
پیازچه ساتوری شده یک‌دوم قاشق غذاخوری
سیر به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
آب لیمو ترش نصف لیمو
پنیر چدار ورقه‌ای یک بسته
گوشت سرخ شده به مقدار لازم
پیازچه، پنیر موتزارلا (موزارلا) و فلفل کاین به مقدار لازم

نان بلومر نوعی نان حجیم و بیضی شکل است که معمولا روی آن را چند برش مورب می‌زنند. نان بلومر از انواع نان‌های انگلیسی به شمار می‌رود که در خلل جنگ جهانی رواج پیدا کرد. همچنین به آن نان کلاسیک بریتانیا نیز می‌گویند.

نان بلومر و پنیر به همراه گوشت سرخ شده

نان را از وسط نصف کرده و ۲ دقیقه در فر گریل کنید. همانطور که در ویدئو مشاهده می‌کنید مواد را تا لیمو ترش با هم مخلوط کرده و به روی نان بمالید تا تمام سطح نان پوشیده شود. ورقه‌های پنیر چدار را روی سس بچینید و به ترتیب تکه‌های گوشت سرخ شده، پیازچه، پنیر موتزارلا و فلفل کاین را روی پنیر چدار بریزید.
بگذارید تا ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد فر بپزد.

نکته :

بجای پنیر موتزارلا از پنیر پیتزا و بجای گوشت سرخ شده از ژامبون نیز می‌توانید استفاده کنید.

مقدار برخی مواد اولیه به صورت دلخواه آمده شما می‌توانید وابسته به ذائقه خود مقدار آن‌ها را کم یا زیاد کنید.

فلفل کاین نوعی از فلفل است که عطر بی نظیری دارد در صورت موجود نبودن این فلفل می‌توانید از پودر پاپریکا نیز استفاده کنید.