آموزش آشپزی و دستور پخت کوفته سیرابی
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
4 نفرمواد لازم :
سیرابی و شیردان تمیز شده ۵۰۰ گرمادویه مخلوط خورشی به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز رنده ریز شده ۲ قاشق غذاخوری
پودر نان سوخاری ۲ تا ۳ قاشق
سبزیجات معطر به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب ۲ قاشق غذاخوری
آموزش آشپزی و دستور پخت کوفته سیرابی
برای تهیه کوفته سیرابی مقاله آموزش آشپزی و دستور پخت کوفته سیرابی را دنبال کنید:
- ابتدا سیراب و شیردان را با چرخ گوشت در منزل چرخ کنید. بهتر است دوبار چرخ شود. سپس پیاز رنده شده ابگرفته و سیر رنده شده و تخم مرغ و پودر نان سوخاری و نمک و فلفل و ادویه جات را اضافه کنید و آن را با دست ورز دهید.
- از مایع کوفته مقداری به اندازه یک گردوی درشت یا بزرگتر بردارید و در کف دست گرد کنید. تابه را گرم کرده و مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و کوفته ها را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. در صورت تمایل قبل از سرخ کردن می توانید داخل پودر نان سوخاری بغلتانید.
- با این کوفته های سرخ شده می توانید انواع غذاهای متنوعی تهیه کنید.
- نکته: در صورت تمایل می توان با این گوشت مقداری گوشت مرغ یا گوشت گوسفند یا گوساله نیز چرخ کرد و نسبت آن را ۲ به یک یا به دلخواه تنظیم کرد.
- پس از تهیه کوفته های دلخواه با سس و یا بدون سس و با استفاده از سیخ ها و خلال های چوبی و با مواد دیگر می توانید اردور زیبا و خوشمزه ای ترتیب دهید و به این ترتیب با یک نوع کوفته خواهید تنوانست سینی ها متعدد و متنوعی از فینگر فودها (finger food) تهیه کنید.