دستور پخت آبگوشت ترکی
مدت زمان پخت :
- سه ساعتسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- نخود 70 گرم- لوبیا سفید 70 گرم
- لوبیا چیتی 70 گرم
- نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
- پیاز (خلالی خردشده) 2 عدد
- کره 2 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع به مقدار لازم
- گوشت ماهیچه یا سردست گوسفند (مکعبی خردشده) 500
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
- گوجه فرنگی (پوست کنده و دانه گرفته) 2 عدد
- فلفل سبز تازه (دونیم شده) 4 عدد
دستور پخت آبگوشت ترکی :
نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب بریزید تا به مدت ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم نیم پز شوند، در اواخر پختِ حبوبات، کمی نمک به قابلمه اضافه کنید
پیاز را در قابلمه ای حاوی کره و کمی روغن مایع تفت دهید تا نرم و شفاف شود. گوشت را به قابلمه بیافزایید و روی حرارت زیاد تفت دهید تا آبِ گوشت، کاملاً کشیده شود سپس ۳ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید تا گوشت به مدت ۳ ساعت روی حرارت ملایم بپزد
رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی مقداری روغن تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس ۲ ساعت پس از شروع پختِ گوشت، آن را به همراه گوجه فرنگی، فلفل سبز تازه و حبوبات نیم پزشده، به قابلمه بیافزایید تا مواد بپزند و کاملاً نرم شوند. ۱۰ دقیقه پیش از پایان پخت، کمی نمک و فلفل به قابلمه بیافزایید و آبگوشت را به همراه نان، ترشی و سبزی خوردن سرو کنید.