دستور پخت آبگوشت قرمه سبزی (همدان)
مدت زمان پخت :
- دو ساعتسرو برای :
- 6 نفرمواد لازم :
- سبزی قورمه 250 گرم- گوشت گوسفند نیم کیلو
- لوبیا قرمز 1 لیوان
- لیمو عمانی 4 عدد
- پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- سیب زمینی 2 عدد
- ماست ساده پرچرب
- زردچوبه، فلفل و نمک
دستور پخت آبگوشت قرمه سبزی :
گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده و نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا ۱ لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.
لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.
پس از پختن مواد، پس از جوش آخر، ۲ عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید.