مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

- پیاز (خلالی خردشده) 1 عدد
- روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) به مقدار لازم
- فیله مرغ (مکعبی خردشده) 300 گرم
- نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
- زعفران به مقدار لازم
- برنج 4 پیمانه
- تخم‌مرغ 2 عدد
- ماست 200 گرم
- کره 1/2 پیمانه
- مغز بادام 200 گرم
- مغز پسته 200 گرم
- زرشک (شسته و آبکش شده) 200 گرم
- هویج (خلالی خردشده) 1 عدد
- شکر (نرم و دانه‌ریز) 2 قاشق سوپ خوری

دستور پخت آجیل پلو :

پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس مرغ را همراه با فلفل و نمک اضافه کرده و روی حرارت زیاد تفت دهید تا بپزد، در اواسط پخت مرغ، زعفران را اضافه کنید
آبِ روی برنج خیس شده را خالی کنید و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، داخل قابلمه ای حاوی آب جوش، روی حرارت زیاد بریزید تا آماده شود، سپس آبکش کنید
در ظرفی، تخم مرغ را با همزن دستی، هم بزنید تا زرده و سفیده کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس ماست و زعفران را به آن اضافه کرده و هم بزنید، ۲ ملاقه از برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ بیافزایید و با یکدیگر مخلوط کنید
مایه آماده شده را در قابلمه ای حاوی روغن داغ، بریزید و سطح آن را با پشت قاشق به صورت یکنواخت، پهن و صاف کرده تا کاملاً کف قابلمه را بپوشاند، سپس بقیه برنج آبکش شده را روی آن بریزید، درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود
کره را با سه قاشق سوپ خوری روغن مایع، روی حرارت ملایم ذوب کنید. زمانی که بخار برنج بلند شد، زعفران و مخلوط کره و روغن را روی آن ریزید. درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد
پوست بادام و پسته خیس و آبکش شده را بگیرید و همراه با زرشک خیس و آبکش شده، در تابه ای حاوی روغن داغ تفت دهید، سپس در صافی بریزید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود
هویج و شکر را در قابلمه ای کوچک حاوی ۲ پیمانه آب، به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد
پس از پخت برنج، آن را در ظرف موردنظر ریخته، مرغ را اطراف آن بچینید و با بادام، پسته، زرشک و هویج تزیین و سرو کنید.