دستور پخت آووکادو و فیله مرغ
مدت زمان پخت :
- 20 دقیقهسرو برای :
- 3 نفرمواد لازم :
- ۴ عدد فیله مرغ- پودر سیر
- ادویه ایتالیایی
- نمک و فلفل
- روغن زیتون
- ۸ اسلایس پنیر موتزارلا حلقه شده
- ۴ اسلایس آووکادوی سفت اما رسیده
- ۲ عدد گوجه فرنگی اسلایس شده
- مقداری ریحان خرد شده
از خواص آووکادو هر چه بگوییم کم گفته ایم. با یادگیری این چند غذای ساده با آواکادو می توانید این میوه ی بسیار مغذی را بیش از پیش به سفره غذاییتان اضافه کنید.
آووکادو ۶۰ درصد بیشتر از موز پتاسیم دارد، دارای ویتامین های مختلف مانند P ، C، K ، E، D ، B، A می باشد. آووکادو بیش از ۷ درصد از اسیدهای چرب تشکیل شده و هم چنین حاوی آمینو اسید و نوعی آنتی بیوتیک است.
این میوه بسیار سالم همچنین به علت خواص بی نظیرش از خوراکی های مناسب دوران بارداری محسوب می شود.
دستور پخت آووکادو و فیله مرغ :
پودر سیر، نمک و فلفل و ادویه ها را روی تکه های فیله ی مرغ بمالید.
کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و دو طرف فیله ها را با حرارت نسبتا پایین سرخ کنید.
روی هر یک از فیله ها دو تکه پنیر موتزارلا و روی آن یک اسلایس آووکادو و روی آن دو اسلایس گوجه فرنگی قرار دهید.
در ماهیتابه را بگذارید و برای ۲ دقیقه صبر کنید تا پنیر ها آب شوند.
این غذای ساده با آووکادو را با کمی فلفل سیاه تازه و برگ های ریحان سرو کنید.