دستور پخت اسپاگتی با روکولا
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 100 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند)- 100 گرم اسپاگتی
- 20 گرم روکولا
- 50 گرم رب گوجه فرنگی
- 25 گرم آرد سوخاری
- 0.5 عدد هویج
- 0.5 عدد نارنگی
- 0.25 عدد پیاز
- 0.25 دسته جعفری
- 0.25 قاشق سوپخوری ادویه میتبال
- 25 گرم پنیر پارمسان
- 10 گرم خلال بادام
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
- 15 میلی لیتر روغن
این ترکیب کلاسیک برای یک غذای لذیذ با سس خانگی، پاستای ترد و توپهای گوشتی زیبا ست که با یه سالاد متفاوت، با طعم نارنگی و روکولا سرو میشه.
دستور پخت اسپاگتی با روکولا
آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. قابلمهای حاوی آب و کمی نمک را روی شعله قرار دهید تا بجوش آید. هویج را نگینی خرد کنید. نارنگی را مکعبی خرد کنید و هستههای آن را خارج کنید. پیاز را نگینی خرد کنید. برگ های جعفری را از ساقه جدا کنید و نیمی از برگها را خرد کنید.
پخت آروماتیک : ۱ قاشق سوپخوری روغن را در تابهای متوسط بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. نیمی از هویج و نیمی از پیاز را داخل تابه بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. ادویه را اضافه و مجدد مواد را ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شوند. آروماتیک (هویج و پیاز تفت داده شده با ادویه) را داخل یک بشقاب بریزید و در جایی خنک قرار دهید تا خنک شوند.
سس گوجه: در زمان خنک شدن آروماتیک، ۱ قاشق سوپخوری روغن را در تابهای متوسط بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود. باقی هویج و پیاز را داخل تابه بریزید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. رب گوجه را به همراه ۱ فنجان آب به تابه اضافه کنید. پس از بجوش آمدن سس، شعله را کم کنید تا ۶ تا ۸ دقیقه مواد با هم بجوشند تا غلیظ شوند.
آماده سازی میتبال: در زمان جوشیدن سس، گوشت، آرد سوخاری، جعفری خرد شده، آروماتیک خنک شده و نیمی از پارمسان را داخل کاسه بریزید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. مواد را مخلوط کنید و ۱۹ تا ۲۰ توپ گوشتی از مواد تهیه کنید. ۱ قاشق روغن در تابهای که آروماتیک را پختید بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. گوشتها را در یک ردیف کف تابه بچینید و ۸ تا ۱۰ دقیقه آنها را سرخ کنید. توپهای گوشتی (میتبال) را داخل ظرف حاوی سس گوجه بریزید تا ۴ تا ۶ دقیقه در سس بجوشند و مغزپخت شوند.
پخت پاستا: در زمان پخت میتبالها (توپهای گوشتی)، پاستا را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید. ۹ تا ۱۱ دقیقه بعد، وقتی پاستا نرم شد، پاستا را آبکش کنید و مجدد داخل قابلمه بریزید و کمی روغن روی پاستا بریزید.
سالاد: روکولا، خلال بادام، نارنگی و نیمی از باقی مانده پارمسان را داخل کاسه بریزید. مواد را مخلوط کنید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سالاد را سرو کنید. پاستا را داخل ظرف سرو بریزید و سس را روی آن بریزید. غذا را با برگهای جعفری و باقی پارمسان تزئین کنید. نوش جان!