دستور پخت اسپاگتی با گوشت قلقلی
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 2 حبه سیر- 0.5 دسته جعفری
- 0.5 عدد پیاز
- 0.5 عدد ساقه کرفس
- 200 گرم کمپوت گوجه
- 140 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند)
- 0.125 فنجان خرده نان
- 0.5 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
- 115 گرم اسپاگتی
- 30 گرم پنیر پارمسان
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
این یه اسپاگتی ویژهست که با گوشت قلقلی در سس گوجه و کرفس و جعفری درست میشه و ادویه مخصوص ایتالیایی مهمترین نقش رو تو مزه منحصربهفردش داره!
دستور پخت اسپاگتی با گوشت قلقلی
۱٫ آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. قابلمهای حاوی آب و نمک را روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوش آید. با گوشه پهن چاقو، سیر را با پوست مقداری له کرده، سپس پوست را از سیر جدا و آن را ریز خرد کنید. پوست پیاز را بکنید و آن را ریز خرد کنید. کرفس را بهصورت مکعبهایی ریز خرد کنید. برگهای جعفری را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید. برگها را بهصورت ریز و درشت خرد کنید.
آماده سازی سس: ۲ قاشق چایخوری روغن کف تابه بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. نیمی از پیاز و نیمی از سیر را داخل تابه بریزید و ۲ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند، سپس با نمک و فلفل مزهدار کنید. سس گوجه را داخل تابه بریزید و شعله را کم کنید تا سس بجوش آید. ۶ تا ۸ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و در جایی گرم قرار دهید.
درست کردن گوشت: در زمان پخت سس، گوشت چرخ کرده، خرده نان یا آرد سوخاری، کرفس، ادویه ایتالیایی، نیمی از جعفری و باقی سیر و پیاز را داخل کاسهای کوچک با هم مخلوط کنید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. مخلوط گوشت را به ۱۴ تا ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و گوشتها را با دست گرد کنید.
پخت گوشت: در زمان پخت گوشت، ۲ قاشق چایخوری روغن را کف تابهای بزرگ (ترجیحاً نچسب) بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. توپهای گوشتی را داخل تابه بیندازید و آنها را ۳ تا ۴ دقیقه زیر و رو کنید تا کاملاً پخته شوند. توپهای پخته را داخل ظرف سس بیندازید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۶ تا ۸ با هم بجوشند تا زمانی که توپها به خوبی پخته شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
پخت پاستا: در زمان پخت سس و گوشت، پاستا را داخل آب در حال جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کنید تا نرم شوند ولی له نشوند.سپس آن را آبکش کنید.
سرو غذا: پاستای پخته را میان دو بشقاب تقسیم کنید و روی آن توپ گوشت را بگذارید و سس بریزید. غذا را با پنیر پارمسان و باقی جعفری تزئین کنید. نوش جان!