دستور پخت بال مرغ کبابی با سس باربیکیو
مدت زمان پخت :
- 40 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
بال مرغ 500 گرمسس گوجه فرنگی تند 1/2 لیوان
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس باربیکیو
سس گوجه فرنگی تند ، شکر قهوه ای ، سرکه ، سس سویا ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
بال های مرغ را داخل کاسه ای بریزید. سپس سس باربیکیویی که آماده کرده اید را روی بال های مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید ( چند قاشق از سس را برای تزیین بال ها کنار بگذارید ).
ته سینی فر را با آلمینیوم بپوشانید ( تماس مستقیم بال با سینی فر بدلیل وجود شکر موجب چسبندگی بال به سینی فر میشود ) و بال های مرغ آغشته به سس را داخل سینی فر و روی آلمینیوم قرار دهید.
سینی را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بال ها خوب کبابی و برشته شوند. سپس در ظرف بگذارید و مقداری سس باربیکیو روی آنها بریزید و سرو کنید ( بال مرغ را همیشه داغ سرو کنید ).