مدت زمان پخت :

- 45 دقیقه

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

- آب مرغ 4 لیوان
- برنج سفید دانه درشت 2 لیوان
- کره 1/2 فنجان
- نمک

دستور پخت برنج کره ای :

برنج را پاک کنید و مواد اضافی آن را بگیرید. برنج را بشوئید و سپس همراه با آب مرغ در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید تا با در بسته، به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه روی حرارت بسیار ملایم آهسته بجوشد.

در ۵ دقیقه آخر پخت برنج، کره را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت بالا ذوب کنید و بعد از اینکه کره کف کرد و مانند شکلات قهوه ای شد، آن را از روی حرارت بردارید.

بعد از ۱۵ دقیقه که پخت برنج به اتمام رسید، کره را روی آن پخش کنید و در قابلمه را دم کنی بگذارید و اجازه دهید تا برنج ۱۵ دقیقه دیگر دم بکشد. سپس گاز را خاموش کرده، برنج را کمی هم بزنید و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید.