دستور پخت بیف پاستا تنوری
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 100 گرم راسته گوساله- 0.5 بسته پاستا نیمه آماده تنوری
- 1 عدد فلفل دلمه رنگی
- 2 عدد پیازچه
- 2 حبه سیر
- 20 میلی لیتر روغن
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
پاستای پنه تنوری با گوشت راسته طعمدار شده و فلفل دلمهای، یک غذای پر از طعم و لذیذه.
دستور پخت بیف پاستا تنوری
مواد اولیه را بشویید. فلفل دلمهایها را رشتهای خرد کنید. گوشت را به اندازه رشتههای ۰/۵×۱×۳ خرد کنید. سیر را پوست کنده آنرا با لبه چهن چاقو له کنید سپس آنرا ریز خرد کنید. پیازچه را ریز خرد کنید و قسمت سبز و سفید آنرا جدا کنید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
گوشت را با نمک و فلفل مزهدار کنید و به مدت نیم ساعت اجازه دهید استراحت کند.
قابلمهای حاوی (به ازای هر نفر ۷۵۰ میلی لیتر) آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید سپس پاستا را در آب بریزید تا بپزد و نرم شود. سعی کنید در آخر نصف استکان به ازای هر نفر از آب پاستا را در قابلمه نگه دارید. اگر آب بیشتری باقی ماند پاستا را آبکش کنید و آب پاستا را بجوشانید تا به اندازه نصف استکان به ازای هر نفر برسد.
در زمان پخت پاستا در یک کاسه فلفل دلمهای خرد شده را با سیر و مقداری روغن، نمک و فلفل مخلوط کنید، سپس در سینی فر بریزید و در فر قرار دهید تا فلفل دلمهای کبابی شود.
تابهای را روی حرارت بالا قرار دهید. کمی روغن در تابه داغ کنید و گوشت مزهدار شده را در تابه به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. در نیمه پخت گوشت، قسمت سفید پیازچه را اضافه کنید.
مواد سینی فر و پاستا را به همراه آب باقیمانده پاستا را به تابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه همه مواد را تفت دهید، سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به پاستا اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. پاستا را به ظرف سرو منتقل کنید و روی آنرا با قسمت سبز پیازچه تزئین کنید. نوش جان!