دستور پخت توپک های شکلاتی
مدت زمان پخت :
- 35 دقیقهسرو برای :
- 30 عددمواد لازم :
- کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم- بیسکوئیت پودر شده : ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ : ۱ عدد
- پودر قند : ۱۳۰ گرم
- گردو خرد شده : ۴۰ گرم
- فندق خرد شده : ۳۰ گرم
- بادام خرد شده : ۳۰ گرم
- پودر کاکائو : ۳قاشق سوپ خوری
- قهوه یا نسکافه فوری: ۱قاشق سوپ خوری
- آب جوش : ۲ قاشق سوپ خوری
- وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
- شکلات ذوب شده : به میزان لازم
- پودر پسته : به میزان لازم
- پودر نارگیل : به میزان لازم
در عصر پاییزی چه چیزی میچسبه؟ در هوای سرد یک چای گرم با توپک های شکلاتی که میتواند جایگزین بسیار خوشمزه ای برای قند باشد میچسبد. با ما همراه شوید تا دستور این توپک های خوشمزه را یاد بگیرید.
دستور پخت توپک های شکلاتی :
۱ ) ابتدا کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ذوب کنید. سپس پودر کاکائو را به کره ذوب شده اضافه کرده و حل کنید.
۲ ) قهوه یا نسکافه فوری را در آب جوش حل کرده و به مواد فوق اضافه کنید.تخم مرغ را با چنگال همزده با وانیل قاطی کنید و به کره ذوب شده و پودر کاکائو اضافه نمایید.
۳ ) پودر قند، گردو، فندق، بادام خرد شده وبیسکوییت پودر شده را به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شود و به صورت خمیر درآید.
۴ ) از مواد به اندازه گردو برداشته و با دست گرد کرده، داخل شکلات ذوب شده بیندازید. گلوله ها را روی توری گذاشته تا شکلات اضافی گرفته شود.سپس داخل پودر پسته و نارگیل بغلتانید وداخل کاغذ مخصوص شکلات قرار دهید.
۵ ) توپکها را با سلیقه خودتان در ظرف سرو بچینید.
نکته :
- اگر خمیر سفت بود کمی شیر اضافه کنید.
- برای نتیجه بهتر خمیر را ۱۰ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید.
- شکلات های آماده شده را میتوانید ۱ ماه داخل ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
- این شیرینی خوشمزه را با چای یا قهوه سرو کنید و لذت ببرید.