دستور پخت خوراک مرغ و ترشی پیاز
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- مرغ- روغن
- پیاز ۱عدد
- رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
- زردچوبه،نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری به مقدار لازم
- آبلیمو
- ساقه کرفس
- هویج
- فلفل دلمه ای (به دلخواه)
دستور پخت خوراک مرغ و ترشی پیاز :
۱ ) ابتدا مقدار کمی روغن را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید، سپس تکه های مرغ را داخل روغن ریخته و تفت دهید تا کاملا تمام قسمت های مرغ سرخ شود.
۲ ) حال جداگانه داخل ظرفی دیگر یک پیاز درشت را چند تکه کرده و تفت دهید.
۳ ) در ادامه رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری را به پیاز اضافه و خوب مخلوط نمایید.
۴ ) هویج و دلمه فلفل را به همراه ساقه کرفس خرد و به همراه آبلیمو به مواد تهیه شده اضافه کنید.
۵ ) یک لیوان آب را به مواد اضافه کرده تا خوب بجوشد.
۶ ) سس تهیه شده را روی مرغ هایی که از قبل تفت خورده اند بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.
۷ ) خوراک مرغ را همراه با برنج سفید، نان و یا زرشک پلو سرو کنید.
نکته : در صورتی که دوست دارید آب مرغ بیشتری داشته باشید به موادتان بیشتر از دو لیوان آب اضافه نمایید.
خوراک مرغ آماده است.
حال سراغ ترشی پیاز میرویم. این ترشی در کنار خوراک مرغ مزه خوب غذا را دوچندان می کند. در ادامه آموزش برای آماده کردن این ترشی، طرز تهیه ترشی پیاز را ملاحظه بفرمایید.