دستور پخت خوراک کینوا و میگو
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 8 نفرمواد لازم :
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون½ فنجان پیاز خرد شده
۵ قاشق چای خوری سیر ریز شده
۲ فنجان کینوای خام
۱ قاشق چای خوری پودر چیلی
۴ لیوان آب مرغ یا سبزیجات
۶ قاشق غذاخوری کره ی نمکی
نیم کیلو میگوی دم دار خام
نمک و فلفل
جعفری تازه برای سرو کردن
آب لیموی تازه برای سرو کردن
میگوی کره ای و سیر دار با کینوا، این یک غذای فوق العاده سالم و مقوی است.
با پختن آن در بهشتی از تردی و تندی و در عین حال آبدار بودن و خوش عطری یک غذای دریایی خواهید بود.
پایه ی این غذا و اصل آن میگو است. پس سعی کنید تا می توانید از میگوهای تازه استفاده کنید.
دستور پخت خوراک کینوا و میگو
۱ ) برای تهیه خوراک کینوا و میگو ابتدا روغن زیتون را در یک ماهیتابه ی بزرگ نچسب روی گاز گرم کنید.
پیاز را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
۲ قاشق از سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
کینوای خام و ½ قاشق چای خوری چیلی را اضافه کنید.
نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
۱ دقیقه تفت دهید تا کینوا مزه دار شود.
آب سبزیجات یا مرغ را اضافه کنید، آن را جوش آورید و کمی که جذب کینوا شد در ظرف را ببندید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خوب بپزد.
کینوا وقتی خوب پخته باشد، زیر دندان کاملا نرم می شود.
با یک چنگال آن را هوا بدهید و کمی جعفری تازه ی خرد شده به آن اضافه کنید.
۲ ) در هنگامی که کینوا در حال پخته شدن است، ۱ قاشق غذا خوری کره را در یک ماهیتابه گرم کنید. وقتی ماهیتابه خوب گرم شد و کره کاملا آب شد، میگوهارا به آن اضافه کنید.
نصف قاشق چای خوری چیلی باقی مانده را روی آن ها بپاشید.
آن ها را خوب تفت دهید تا همه ی قسمت های میگو طلایی شود.
در یک دقیقه ی آخر تفت دادن ۱ قاشق چای خوری بقیه ی سیر را اضافه کنید و هم بزنید و از روی شعله بردارید.
۳ ) بقیه ۵ قاشق غذا خوری کره را آب کنید و آن را با ۲ قاشق چای خوری سیر مخلوط کنید.
۴ ) کینوا و میگو را با هم سرو کنید. روی آن را به دلخواه کمی آب لیمو بدهید و با جعفری های تازه بپوشانید.
کره و سیر که کمی سرد شده را روی خوراک کینوا و میگو بدهید و تا داغ است نوش جان کنید.
- می توانید به دلخواه ادویه های دیگری مثل فلفل سیاه هم اضافه کنید.
خوراک کینوا و میگو را با یک سالاد سبز یا هر نوع سبزیجات دیگر سرو کنید.