مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

پیاز ۲ تا ۳ عدد
هویج ۵۰۰گرم
آلو به مقدار لازم
مرغ ۵۰۰گرم
رب گوجه فرنگی
روغن به مقدار لازم
زردچوبه، نمک و زعفران به مقدار لازم

سرآشپزهای ایرانی در تهیه خورشت ها از حبوبات و سبزیجات متنوعی استفاده میکنند که این خود دلیل بر خوشمزگی و خوش طعم بودن خورشت های ایرانی است. خورشت هویج و آلو از جمله خورشت های ایرانی بی نظیری است که طعم شیرین و لذت بخشی دارد.

 

دستور پخت خورشت هویج و آلو با سالاد کلم

۱ ) ابتدا پیازها را ریز و خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت میدهیم.

۲ ) بعداز چند دقیقه زردچوبه، رب گوجه فرنگی و مرغ را به مواد اضافه نمایید و خوب تفت دهید.

۳ ) در ادامه به مواد، آب، نمک و زعفران اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا روی حرارت کم پخته شود.

۴ ) زمانی که مواد نیم پز شدند هویج های خلالی و تفت داده شده را به همراه مقداری آلو خورشتی اضافه می کنیم تا خوب پخته و لعابدار شود.

۵ ) خورشت هویج و آلو آماده سرو است نوش جان

 

نکات :

  • به خاطر ترش و شیرین بودن آلوها پیشنهاد میشود مواد دیگری را به خورشت اضافه نکنید تا طعم خورشت ملس بماند. اگر ذائقه خانواده ترش است، از مقدار کمی آبلیمو استفاده کنید.
  • اگر ذائقه خانواده شیرین است، به هویج ها قبل از تفت دادن شکر اضافه کنید.
  • این خورشت با مرغ، گوشت قلقلی، گوشت خورشتی، و ماهیچه هم خوشمزه است.

 

سالاد کلم :

سالاد ها انواع متنوعی دارند که سرو آنها در کنار غذا بسیار خوشمزه خواهد بود سالاد کلم از جمله سالادهای فصل معروفی است که در بیشتر رستوران ها و فست فودها استفاده میشود.

مواد لازم برای تهیه سالاد کلم :

  • کلم برگ سفید خلال شده
  • کشمش پلویی خیس و خردشده
  • شوید به مقدار لازم (تازه یا خشک فرقی ندارد)
  • هویج رنده شده
  • گردوی خرد شده به مقدار لازم
  • نمک، آبلیمو وسس به دلخواه

 

طرز تهیه سالاد کلم :

کلم سفید را همراه با هویج ها خوب شسته و آبکش میکنیم. کلم سفید را ظریف خلال کنید. هویج ها را نیز با رنده متوسط ریز کنید و در ادامه کشمش ها را خوب شسته و به مواد اضافه میکنیم.

سپس گردو خردشده، نمک، آبلیمو، سس و شوید را به موادمان اضافه کرده و خوب ترکیب میکنیم.

 

نکات :

  • در تهیه این سالاد کلم از سس هزار جزیره استفاده شده است.