دستور پخت خورشت هویج و آلو با سالاد کلم
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
پیاز ۲ تا ۳ عددهویج ۵۰۰گرم
آلو به مقدار لازم
مرغ ۵۰۰گرم
رب گوجه فرنگی
روغن به مقدار لازم
زردچوبه، نمک و زعفران به مقدار لازم
سرآشپزهای ایرانی در تهیه خورشت ها از حبوبات و سبزیجات متنوعی استفاده میکنند که این خود دلیل بر خوشمزگی و خوش طعم بودن خورشت های ایرانی است. خورشت هویج و آلو از جمله خورشت های ایرانی بی نظیری است که طعم شیرین و لذت بخشی دارد.
دستور پخت خورشت هویج و آلو با سالاد کلم
۱ ) ابتدا پیازها را ریز و خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت میدهیم.
۲ ) بعداز چند دقیقه زردچوبه، رب گوجه فرنگی و مرغ را به مواد اضافه نمایید و خوب تفت دهید.
۳ ) در ادامه به مواد، آب، نمک و زعفران اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا روی حرارت کم پخته شود.
۴ ) زمانی که مواد نیم پز شدند هویج های خلالی و تفت داده شده را به همراه مقداری آلو خورشتی اضافه می کنیم تا خوب پخته و لعابدار شود.
۵ ) خورشت هویج و آلو آماده سرو است نوش جان
نکات :
- به خاطر ترش و شیرین بودن آلوها پیشنهاد میشود مواد دیگری را به خورشت اضافه نکنید تا طعم خورشت ملس بماند. اگر ذائقه خانواده ترش است، از مقدار کمی آبلیمو استفاده کنید.
- اگر ذائقه خانواده شیرین است، به هویج ها قبل از تفت دادن شکر اضافه کنید.
- این خورشت با مرغ، گوشت قلقلی، گوشت خورشتی، و ماهیچه هم خوشمزه است.
سالاد کلم :
سالاد ها انواع متنوعی دارند که سرو آنها در کنار غذا بسیار خوشمزه خواهد بود سالاد کلم از جمله سالادهای فصل معروفی است که در بیشتر رستوران ها و فست فودها استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه سالاد کلم :
- کلم برگ سفید خلال شده
- کشمش پلویی خیس و خردشده
- شوید به مقدار لازم (تازه یا خشک فرقی ندارد)
- هویج رنده شده
- گردوی خرد شده به مقدار لازم
- نمک، آبلیمو وسس به دلخواه
طرز تهیه سالاد کلم :
کلم سفید را همراه با هویج ها خوب شسته و آبکش میکنیم. کلم سفید را ظریف خلال کنید. هویج ها را نیز با رنده متوسط ریز کنید و در ادامه کشمش ها را خوب شسته و به مواد اضافه میکنیم.
سپس گردو خردشده، نمک، آبلیمو، سس و شوید را به موادمان اضافه کرده و خوب ترکیب میکنیم.
نکات :
- در تهیه این سالاد کلم از سس هزار جزیره استفاده شده است.