مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 2 نفر

مواد لازم :

- ۵ عدد گوجه درشت
- پیاز متوسط ۱ عدد
- سیر ۲حبه
- رب گوجه فرنگی به اندازه دلخواه
- قارچ ورقه شده نصف لیوان
- نمک، پودر فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم

خورشت گوجه فرنگی از جمله خورشت هایست که دستور پخت ساده و آسانی دارد. این خورشت انتخابی عالی برای روزهای پرمشغله خانم های خانه دار و شاغل است.

گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت که سرشار از ویتامین های A، C، اسیدفولیک یا بتاکاروتن، کلسیم و فسفر است.

گوجه فرنگی خواص درمانی زیادی دارد که می توان به این موارد اشاره کرد : اشتهاآور، برطرف‌کننده ضعف و خستگی، تقویت‌کننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون. متخصصان همواره مصرف آن را به بیماران مبتلا به دردهای مفاصل و همچنین رماتیسم و نقرس توصیه می‌کنند.

 

دستور پخت خورشت گوجه فرنگی :

۱ ) ابتدا پیاز خورد شده را با روغن تفت میدهیم، بعد از چند دقیقه سیر خورد شده را اضافه کرده و آن را همراه با زردچوبه تفت میدهیم.

۲ ) در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت میدهیم بعد از چند دقیقه تفت و خوشرنگ شدن، گوجه های خورد شده را به مواد اضافه میکنیم.

۳ ) حدود ۱لیوان و نیم آب سرد شده را به موادمان اضافه میکنیم.

۴ ) سپس نمک، پودر فلفل قرمز، را به مواد اضافه کرده، در ظرف را میبندیم تا با حرارت ملایم خوب بجوشد.

۵ ) بعد از ده دقیقه قارچ های ورق شده را داخل ظرف ریخته تا همه ی مواد با هم خوب بپزند.

۶ ) میزان آبکی بودن یا غلیظ بودن خورشت به سلیقه شخصی آشپز بستگی دارد.

خورشت گوجه فرنگی آماده است. نوش جان!

 

نکات :

یشنهاد میشود در کنار خورشت گوجه فرنگی از سیب زمینی سرخ شده استفاده نمایید زیرا طعم خوبی به غذا میدهد.

به دلیل طعم تند خورشت گوجه فرنگی پیشنهاد می شود برای سرو از رشته پلو به جای برنج ساده استفاده کنید. رشته پلو طعمی لذیذ و پخت بسیار آسانی دارد.