دستور پخت خورش ترشه تره (گیلان)
مدت زمان پخت :
- 50 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
سبزی (جعفری، تره، گشنیز، خلواش، نعناع و کمی اسفناج ) 1 کیلوسیر 2 بوته کوچک
برنج 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
آب نارنج یا آبغوره 1 فنجان
روغن یا کره 200 تا 250 گرم
زردچوبه و فلفل و نمک
دستور پخت خورش ترشه تره
سبزی را پاک کنید و خوب شسته و خیلی ریز خرد کنید. در یک قابلمه متوسط، سبزی، برنج شسته شده و ۳ لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت متوسط خوب بپزند.
سیر را پوست کنده و آن را با گوشت کوب له کنید.کمی نمک به سیر ها بزنید و آنها را در یک تابه کوچک با روغن یا کره سرخ کنید. اندکی زردچوبه اضافه کنید و سیر ها را خوب تفت دهید تا طلائی شوند.
هنگامی که سبزیها پخته شدند، نصف سیر سرخ شده را داخل آن بریزید. به باقی سیرها تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که سرخ شدند، آنها را همراه با نمک و فلفل و آب نارنج به سبزی اضافه کنید تا یکی دو جوش بزند.
نکته:
این خورش نباید زیاد آب داشته باشد. اگر خلواش در دسترستان نبود، می توانید آن را از دستور حذف کنید.