دستور پخت خورش چغرتمه (گیلان)
مدت زمان پخت :
- دو ساعتسرو برای :
- 6 نفرمواد لازم :
مرغ متوسط 1 عددتخم مرغ 8 عدد
پیاز داغ 3 قاشق
زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
آب لیمو یا آب نارنج به میزان لازم
دستور پخت خورش چغرتمه
مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید.
تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا سفیده و زرده باهم مخلوط شوند. پیازداغ، زعفران، دارچین و کمی نمک و. فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. حال در تابه روغن بریزید و هنگامیکه داغ شد، مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید و تا زمانی که خودش را گرفت، آن را هم بزنید.
املت پیاز را به مرغ پخته اضافه کنیدو کمی آب نارنج بریزید و اجازه دهید تا خورش چند جوش بزند و جا بیفتد. این خورش تقریبا غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد.