دستور پخت دمپختک باقالی
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهسرو برای :
- 3 نفرمواد لازم :
- ۱ پیمانه باقلا زرد خشک- ۲ پیمانه برنج خیس خورده
- ۲ عدد پیاز خلالی متوسط
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۴۰ گرم کره
- نمک ، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار نیاز
دستور پخت دمپختک باقالی :
-
کره رو آب کنید و پیاز رو اضافه و سرخ کنید بعد که طلایی شد باقالی رو اضافه و تفت بدین و بعد ادویه بزنید و حدود دو لیوان آب بهش اضافه و بزارین بپزه.
-
برنج رو مثل کته درست کنید و بعد وقتی آبش کامل کشیده شد مواد باقالی رو باهاش مخلوط کنید و بذارین دم بکشه.
-
برای سرو غذا من نیمرو هم درست کردم روش گذاشتم.