مدت زمان پخت :

- 15 دقیقه

سرو برای :

- 3 نفر

مواد لازم :

- ۱ پیمانه باقلا زرد خشک
- ۲ پیمانه برنج خیس خورده
- ۲ عدد پیاز خلالی متوسط
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۴۰ گرم کره
- نمک ، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار نیاز

دستور پخت دمپختک باقالی :

  • کره رو آب کنید و پیاز رو اضافه و سرخ کنید بعد که طلایی شد باقالی رو اضافه و تفت بدین و بعد ادویه بزنید و حدود دو لیوان آب بهش اضافه و بزارین بپزه.

  •  برنج رو مثل کته درست کنید و بعد وقتی آبش کامل کشیده شد مواد باقالی رو باهاش مخلوط کنید و بذارین دم بکشه.
  •  برای سرو غذا من نیمرو هم درست کردم روش گذاشتم.