دستور پخت رشته پلو
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 6 نفرمواد لازم :
- رشته خردشده : ۱ پیمانه- بلغور پلویی : ۲ پیمانه
- پیاز نگینی خردشده متوسط : ۱ عدد
- فلفل سبز شیرین : ۲عدد
- گوجه ریز شده : ۱عدد بزرگ
- رب گوجه : یک ونیم قاشق غذاخوری
- آب مرغ : ۱پیمانه
- کره : ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
- نمک : ۱ قاشق چایخوری
- آب گرم : ۱ پیمانه
دستور پخت رشته پلو :
در قابلمه، ابتدا کره را آب کرده و بعد کمی روغن مایع بریزید. رشته را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در این حد تفت دهید که رشته کمی رنگ بگیرند.
بعد از تفت دادن رشته، بلغور وپیاز خردشده را اضافه کرده و باز با هم تفت دهید.
فلفل خردشده و رب و گوجه فرنگی خرد شده را بعد از تفت دادن بلغور و پیاز به مواد اضافه کنید. همچنان تفت دادن را ادامه دهید. آب مرغ و نمک و آب جوش را اضافه کرده، در قابلمه بگذارید تا با هم جوش بزنند.
اجازه دهید پلو طبق شکل دم بکشد.
پلو آماده سرو است.