مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 2 نفر

مواد لازم :

- ۲۰۰ گرم مرغ پخته و ریش ریش شده
- ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
- ۴ قاشق غذاخوری خامه
- ۵۰ گرم کره
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
- ۲ حبه سیر له شده
- ۱ پیمانه قارچ خورد شده
- نمک و فلفل مقداری

دستور پخت ساندویچ آلفردو :

مرغ رو (فیله یا سینه مرغ) با پیاز زردچوبه و پودر سیر بپزید بعد از خنک شدن ریش ریش کنید.

قارچ رو با کمی روغن تفت داده تا آبش کشیده بشه.

کره رو ذوب کرده خامه و سیر له شده و پنیر پیتزا رو اضافه کرده و هم میزنیم پنیر که نرم شد از روی حرارت بر میداریم بعد مرغ قارچ جعفری و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم (من ۲ قاشق ذرت کنسروی هم ریختم)

داخل نان از این مواد میریزیم و داخل دستگاه ساندویچ میکر روی صفحه گریل ۱ دقیقه گریل کرده و نوش جان میکنیم (اگه دستگاه گریل نداشتین همینجوری بخورید و لذت ببرید)