دستور پخت ساندویچ آلفردو
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 2 نفرمواد لازم :
- ۲۰۰ گرم مرغ پخته و ریش ریش شده- ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
- ۴ قاشق غذاخوری خامه
- ۵۰ گرم کره
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
- ۲ حبه سیر له شده
- ۱ پیمانه قارچ خورد شده
- نمک و فلفل مقداری
دستور پخت ساندویچ آلفردو :
مرغ رو (فیله یا سینه مرغ) با پیاز زردچوبه و پودر سیر بپزید بعد از خنک شدن ریش ریش کنید.
قارچ رو با کمی روغن تفت داده تا آبش کشیده بشه.
کره رو ذوب کرده خامه و سیر له شده و پنیر پیتزا رو اضافه کرده و هم میزنیم پنیر که نرم شد از روی حرارت بر میداریم بعد مرغ قارچ جعفری و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم (من ۲ قاشق ذرت کنسروی هم ریختم)
داخل نان از این مواد میریزیم و داخل دستگاه ساندویچ میکر روی صفحه گریل ۱ دقیقه گریل کرده و نوش جان میکنیم (اگه دستگاه گریل نداشتین همینجوری بخورید و لذت ببرید)