دستور پخت سوپ خامه ای گوجه فرنگی
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 6 نفرمواد لازم :
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون- ۲ عدد پیاز خرد شده
- ۵۰۰ گرم سیب زمینی خرد شده
- ۴ عدد برگ بو
- ۵ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۲ قلشق غذاخوری سرکه
- ۴۰۰ میلی لیتر شیر
- ۱ لیتر آب مرغ یا عدد قرص عصاره مرغ یا سبزیجات ( گالینابلانکا )
- ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی
- ۵۰۰ گرم پاستا
این سوپ گیاهی، کم چرب و کم کالری را همه اعضای خانواده دوست دارند و برای مهمان ها یک پیش غذای مناسب است. اگر در شب های سرد زمستان مهمانی دارید این پیش غذای خوشمزه را فراموش نکنید.
دستور پخت سوپ خامه ای گوجه فرنگی :
گوجه فرنگی، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد، شکر اضافه کنید و در قابلمه را بردارید تا کمی غلیظ شود تا زمانی که سیر نرم شود، پس از اینکه این سس نرم شد آن را از صافی عبور دهید تا یک دست شود.
روغن زیتون، کرفس، پیاز، هویج، سیب زمینی و برگ بو را درون قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید مواد روی شعله کم به آهستگی حرارت ببینند تا زمانی که پیازها نرم شوند ( حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ). اگر آب مرغ استفاده می کنید حالا آب مرغ جوش آمده را اضافه کنید. اگر از قرص عصاره استفاده می کنید، آب را جداگانه بجوشانید. پوره گوجه فرنگی، شکر، سرکه، گوجه های خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه کنید. سپس عصاره های گیاهی گالینابلانکا را اضافه کنید. سعی کنید این قرص ها را ابتدا کاملا له کنید. درب قابلمه را بگذارید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها بپزند. سپس درب قابلمه را برداربد و برگ بوها را خارج کنید. تمام مواد را به وسیله مخلوط کن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر از قرص استفاده نکرده اید کمی نمک و فلفل اضافه کنید. اگر از قرص استفاده می کنید نمک نزنید این قرصها نمک دارند .در آخر شیر را اضافه کنید و قبل از اینکه بجوشد شعله را خاموش کنید.
سوپ آماده است می توانید از کروتان ( تکه های کوچک نان سوخاری ) برای تزیین روی سوپ استفاده کنید.
نان کراتان :
تکه های نان را به روغن زیتون و کاری آغشته کنید و کمی حرارت دهید تا ترد شوند.