دستور پخت سوپ پیاز فرانسوی
مدت زمان پخت :
- 20 دقیقهسرو برای :
- 2 نفرمواد لازم :
کره ۶۰ گرمپیاز ۴ عدد متوسط
استاک مرغ ۴ لیوان
پنیر گریور به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نان کروتان به میزان لازم
سوپ پیاز فرانسوی (French onion soup) یکی از سوپهای محبوب فرانسوی در سراسر دنیا میباشد که معمولا از آب گوشت سفید (استاک مرغ) و پیاز کاراملی شده به همراه نان سرخ شده (کروتان) و پنیر گریور تهیه میشود. این سوپ دستور تهیههای فراوانی دارد و نکته حائز اهمیت در تهیه این سوپ خوب کاراملیشدن پیاز است.
دستور پخت سوپ پیاز فرانسوی
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس پیازها را خلالی کنید بطوری که نه درشت باشد نه کوچک. کره را در تابهای مناسب آب کنید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم خوب پیاز کاراملی شود. نکته مهم در تهیه این سوپ خوشمزه همین کاراملیشدن پیاز است. (اگر با روش کامل کاراملیزه شدن پیاز آشنایی ندارید به دستور آن مراجعه نمائید).
بعد از اینکه پیاز خوب کاراملی و قهوهای شد، استاک مرغ را به پیاز اضافه کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه با پیاز بجوشد. نمک را نیز اضافه کنید. بعد از گذشت این زمان سوپ را درون ظرف سرو بریزید و روی آن را ابتدا مقداری نان کروتان بریزید تا سطح سوپ را بپوشاند و سپس به اندازه دلخواه پنیر گریور رنده یا تکه شده بریزید. ظرف سرو را درون فر قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه درون فر پنیر آن باز شود و سوپ کاملا آماده شود.
نکات :
در تهیه پیاز کاراملی حتما دقت کنید و در هنگام پخت کاملا صبور باشید.
اگر استاک مرغ نداشتید از همان مقدار آب و یک بسته عصاره مرغ استفاده کنید.
بجای پنیر گریور از پنیر موزارلا نیز میتوان استفاده کرد.