دستور پخت شیرینی بادامی
مدت زمان پخت :
- 20 دقیقهسرو برای :
- 65 عددمواد لازم :
- تخم مرغ متوسط ۱ عدد- آرد ۲۲۰ گرو
- پودر بادام ۳۰ گرم
- شکر ۹۰ گرم
- کرهئ۱۷۵ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- شکلات سفید و سیاه به میزان لازم برای تزیین
- پودر پسته به میزان لازم برای تزیین
از خواص مفید بادام چه میدانید؟
بادام یکی از انواع آجیل است که سرشار از ویتامین آ و ب می باشد. طبع بادام گرم و به عنوان یک میان وعده مورد استفاده قرار گیرد.
دستور پخت شیرینی بادامی :
۱ ) در ابتدا کره و شکر را با همزن برقی زده تا کرمی و سبک شوند.
۲ ) تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خوب هم بزنید . در آخر پودر بادام و آرد الک شده را اضافه کرده و با لیسک هم زده تا یکنواخت شود.
۳ ) به خمیر ۱۰ دقیقه استراحت دهید. در این مدت فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته و روی سینی مخصوص فر که با کمی کره چرب شده است، ماسوره بزنید.
۴ ) سینی حاوی شیرینی خانگی بادامی را در فر که حالا حتما گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
۵ ) شیرینی بادامی پخته را روی توری گذاشته تا خنک شوند . شیرینی آماده شده را داخل شکلات ذوب شده بزنید و روی فویل قرار دهید. مقداری پودر پسته، روی شکلات بریزید و اجازه دهید تا شکلات خشک شود.
نکته :
- اجازه دهید تا کره به دمای محیط برسد.
- شکر و کره را در حدی بزنید تا شکر حل شود حدود ۳ دقیقه طول می کشد.
- تزیین شیرینی کاملا سلیقه ایست. میتوانید از نوتلا هم استفاده نمایید.
- ماندگاری شیرینی خانگی به صورت پخته به مدت ۲ هفته و ماندگاری خمیر داخل فریزر ۱ ماه می باشد ولی بهتر است به صورت تازه تهیه شود.