مدت زمان پخت :

- 15 دقیقه

سرو برای :

- 16 تا 20 عدد

مواد لازم :

* مواد لازم شیرینی فندقی :
- آرد ۱۱۰ گرم
- کره ۷۰ گرم
- شکر ۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ۱ عدد
- فندق۵۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

* مواد لازم کرم شکلاتی :
- کره ۴۰ گرم
- شکلات سیاه ۱۲۰ گرم
- خامه صبحانه ۵۰ گرم

فندق از آن دسته خوراکی هایی است که در ظرف آجیل طرفدار چندانی ندارد. پس امسال نوروز به جای اینکه فندق را در ظرف جلو مهمانها بگذارید، از این کوچولوی کم طرفدار استفاده کنید و شیرینی خانگی فندقی خوشمزه و پر طرفداری درست کنید که باب سلیقه همگان باشد. فندق در مناطق کوهستانی و سرد بیشتر یافت می شود و طبعی گرم دارد.

فندق جایگاه پر رنگی در میان وعده های غذایی و شیرینی جات دارد. در نظر داریم طرز تهیه ی یک شیرینی خوشگل و خوشمزه با فندق را برای شما دوستان بانوی شهر ارائه دهیم.

تهیه شیرینی فندقی خانگی در منزل بسیار راحت و مواد اولیه این شیرینی خوش طعم در بیشتر خانه ها موجود است.

 

دستور پخت شیرینی فندقی :

۱ ) فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن و گرم نمایید.

۲ ) کره و شکر را با همزن برقی زده تا کرمی و سبک شوند.

۳ ) زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خوب هم بزنید تا یک دست شود.

۴ ) آرد را اضافه کرده و خمیر حاصله را با دست جمع کرده و خیلی کم ورز داده تا منسجم شود.

۵ ) خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کافی داشته و لطافت لازم را پیدا کند.

۶ ) در اینجا شما نیاز به سطح صاف دارید تا بتوانید خمیر را برش بزنید.

روی سطح کار آرد بپاشید. خمیر را با وردنه باز کرده و با شکل دلخواه قالب بزنید و داخل سینی فر قرار دهید.

۷ ) دمای فر را به ۱۷۰ درجه برسانید. پس از اینکه فر کاملا داغ شد، سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در آن قرار دهید تا شیرینی خانگی فندقی خوشمزه پخته شوند. بعد از پخت، شیرینی ها را روی پایه قرار داده تا خنک شوند و با کرم شکلات و فندق تزیین نمایید.

 

طرز تهیه کرم شکلاتی برای روی شیرینی :

کره، خامه و شکلات را روی شعله ملایم قرار داده تا ذوب شوند. کرم را داخل یخچال بگذارید تا نیم بند شود. سپس کرم شکلاتی را داخل قیف با ماسوره بریزید و روی شیرینی فندقی را به سلیقه خودتان طرح دهید.

 

نکته :

  • اجازه دهید تا کره به دمای محیط برسد.
  •  شکر و کره را در حدی هم بزنید تا شکر حل شود. حدود ۳ دقیقه
  • خمیر را بعد از خارج کردن از یخچال کمی ورز دهید.