دستور پخت شیرینی نارگیلی کاراملی
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 6 نفرمواد لازم :
* مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی کاراملی- بیسکوئیت ساده ۲۵۰ گرم
- شیر عسل غلیظ ۱/۲ پیمانه
- کره ۱۲۰ گرم
- کره بادام زمینی ۵۰ گرم
- پودر نارگیل ۸۰ گرم
* مواد لازم برای رویه کاراملی :
- پودر قند ۲۰۰ گرم
- کرمفیل کاراملی ۴۵ گرم
- شکر قهوه ای ۱۵ گرم
- کره ۱۵ گرم
- پودر نارگیل ۲۰ گرم
شیرینی نارگیل کاراملی طرفداران زیادی دارد. همانطور که می دانید نارگیل میوه مناطق استوایی و گرم طبع است. خواص نارگیل و روغن نارگیل برای پوست و بدن بسیار زیاد است.
در اینجا روش پخت شیرینی نارگیلی را برای شما مرحله به مرحله بیان می کنیم.
دستور پخت شیرینی نارگیلی کاراملی :
۱ ) ابتدا بیسکویت هارا آسیاب نمایید. شیرعسل، کره و کره بادام زمینی را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا ذوب شوند ولی نجوشد و اجازه دهید مخلوط شیر عسل و کره کمی خنک شده و دمایش پایین بیاید. بیسکویت پودر شده و نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید و حدود ۴ دقیقه تفت دهید.
۲ ) داخل ظرف پیرکس متوسط کاغذ روغنی انداخته و مخلوط آماده شده را داخل ظرف پرس نمایید و داخل یخچال به مدت ۴۵ دقیقه استراحت داده تا کاملا خنک شود.
۳ ) قالب را از یخچال خارج کرده و مواد رویه کاراملی را روی بیسکویت بریزید. حالا نارگیل را روی کرم به طور یکسان پخش نمایید. کمی با قاشق فشار دهید تا پودر نارگیل به رویه بچسبد.
۴ ) شیرینی آماده شده را برش زده و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال گذاشته و در انتها با سس شکلات تزیین نمایید.
طرز تهیه رویه کاراملی :
کره، پودر قند، کرمفیل کاراملی و شکر قهوه ای را مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم ذوب نمایید تا پودر قند کاملا حل شود.
نکته :
- شیر عسل غلیظ بصورت قوطی کنسروی در فروشگاه ها موجود است.
- از کره بادام زمینی که خرده بادام ندارد استفاده نمایید.
- مقدار پودر قند بسته به ذائقه کم یا زیاد شود.
- حتما قبل از اینکه شیرینی داخل یخچال برود داخل قالب برش زده شود.
- کرمفیل کاراملی را از مغازه لوازم قنادی تهیه نمایید.