دستور پخت عدس پلو با کشمش و خرما
مدت زمان پخت :
- دو ساعتسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- برنج 4 لیوان- عدس 2 لیوان
- کشمش 1 لیوان
- پیاز 2 عدد
- خرما 12 عدد
دستور پخت عدس پلو با کشمش و خرما :
عدس را از چند ساعت قبل خیس دهید و با مقداری آب بپزید تا نرم شود.
پیازها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس عدس پخته و کشمش پلویی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رطوبت مواد کشیده شود.
۴ لیوان برنج ، ۵ لیوان آب ، کمی نمک و روغن را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه کمی جوشید و سطح آب به برنج رسید مخلوط عدس و کشمش را اضافه و مخلوط کنید.
خرماهای بدون هسته را روی برنج قرار دهید. نصف لیوان آب جوش و چند قاشق روغن را مخلوط کنید و روی برنج بریزید. در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم بگذارید برنج دم بکشد. سپس در ظرف بکشید و سرو کنید ( این پلو را میتوانید به تنهایی یا همراه با گوشت پخته سرو کنید ).
نکته ها :
میتوانید برنج را آبکش کنید و مخلوط عدس و کشمش را لابلای برنج بدهید. همچنین میتوانید کمی پودر دارچین به مواد پلو اضافه کنید.