دستور پخت مرغ بریان
مدت زمان پخت :
- دو ساعتسرو برای :
- 6 نفرمواد لازم :
- مرغ کامل با پوست :۱عدد- پیاز سفید متوسط :۱عدد
- سیر : ۴حبه
- آویشن تازه :۱دسته کوچک
- نمک : به میزان لازم
- دانه فلفل سیاه : ۲/۱ قاشق چایخوری
- گوجه گیلاسی : برای تزئین
- لیمو سبز تازه :۱عدد
- ساقه کرفس :۱ عدد خرد شده
- زیره : کمی
- سس مایونز :۱پیمانه
دستور پخت مرغ بریان:
مرغ را شسته و خشک کرده و داخل و رویش نمک بپاشید. پیاز را چهار قاچ کنید. همراه با سیر درسته، آویشن تازه و دانه فلفل سیاه داخل شکم مرغ قرار دهید.
روی مرغ را با سس مایونز بپوشانید. سپس روی آن زیره و فلفل بپاشید. بال ها و پاهای مرغ را با سیخ چوبی یا به کمک نخ و سوزن به هم وصل کنید.
مرغ را در سینی فر، در طبقه وسط تا موقعی که کامل سرخ شود، قرار دهید. تقربیا دو ساعت زمان لازم دارد تا این مرغ کامل بپزد.
بهتر است مرغ را از شب قبل یا ۵ – ۶ ساعت زودترمزه دار کنید.
برای گرفتن نتیجه بهتر یک کاغذ کیک را که آغشته به روغن است، روی مرغ بکشید و بعد در فر بگذارید تا مرغ خشک نشود. همچنین یک ظرف آب در کف فر قرار دهید.
نحوه سرو :
بعد از آماده شدن مرغ و پلو، پلو را در یک ظرف بزرگ بکشید، مرغ بریان را روی آن قرار دهید و با گوجه گیلاسی که کمی تفت داده شده و آویشن تازه تزئین کنید.