مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

مرغ کامل 1 عدد
پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
سیر 3 یا 4 حبه
سبزی خرد شده شامل تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع 1 کیلو
آبلیمو 1/3 لیوان
مغز گردو آسیاب شده 1/2 لیوان
نمک و زردچوبه

دستور پخت مرغ ترش

مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. ۴ قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را با پیاز تفت دهید و کمی سرخ کنید.

در تابه دیگر سبزی های خرد شده را بریزید و با گردو آسیاب شده خوب تفت بدهید اما حواستان باشد که سبزیها سیاه نشوند. سپس آنها را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و به قدری که آب روی مرغها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و نمک و فلفل و سیرها را بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

پس از ۱۵ دقیقه آبلیمو را اضافه کنید. و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دیگر خورش بجوشد. می توانید این خورش را با برنج سرو کنید.