دستور پخت مرغ رست شده با سس انار
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری- دانه کنجد سفید 1 قاشق سوپخوری
- پودر سماق 2 قاشق سوپخوری
- سیر (کوبیدهشده) 2 حبه
- رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
- رب انار 1 قاشق سوپخوری
- دانه انار 2 پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- مرغ (8 تکه خردشده) 1 عدد
- جعفری (پاکشده) 200 گرم
- کلم بروکلی 40 گرم
- گوجهفرنگی مینیاتوری 15 تا 20 عدد
- قارچ 200 گرم
- روغن مایع (مخصوص سرخکردن) به مقدار لازم
دستور پخت مرغ رست شده با سس انار :
روغن زیتون، دانه کنجد، سماق، سیر، رب گوجهفرنگی، رب انار، نیمی از دانههای انار، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
تکههای مرغ را در مخلوط بالا قرار دهید، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار شوند.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
تکههای مرغ را از مواد مرینیت خارج کرده و روی سینی فر بچینید و ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند.
جعفری را کف ظرف سرو بچینید. کلم بروکلی، گوجهفرنگی مینیاتوری و قارچ را در تابهای حاوی کمی روغن داغ، ۴ دقیقه تفت دهید.
تکههای مرغ را از فر خارج کرده و روی جعفری قرار دهید، سپس مخلوط قارچ و بقیه دانههای انار را روی آن بریزید و سرو کنید