دستور پخت میگو پلو اسپانیایی
مدت زمان پخت :
- 50 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری- پیاز خرد شده 1 عدد
- سیر خرد شده 2 حبه
- زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
- گوجه خرد شده 1 عدد
- هویج خرد شده 1 عدد کوچک
- فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1/2
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- برنج 2 فنجان
- میگو پاک شده 400 گرم
- جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی 1/2 فنجان
- سس تند(اختیاری)
میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو را نیز دوست ندارند عاشق این غذا خواهند شد.
دستور پخت میگو پلو اسپانیایی :
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۳ قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز، سیر و زردچوبه را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را نیز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید.
میگوها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی شود. برنج، ۳ فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج حدود ۳۰ دقیقه بپزد و دم بکشد.
در ۱۰ دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه را با سس تند نوش جان کنید.
نکته:
زمان پخت برنج بسته به نوع برنج می تواند متغیر باشد؛ اگر لازم بود مجددا کمی آب به برنج اضافه کنید.