دستور پخت نان ایتالیایی (فوکاچیا) و انگور
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 3 نفرمواد لازم :
- ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون- ۲ قاشق غذاخوری رزماری
- ۲ قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
- ۱ و ۲/۳ پیمانه آرد
- ۲/۳ پیمانه آرد ذرن الک شده
- ۵ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۲ و ۱/۴ پیمانه انگور
نان ایتالیایی یا فوکاچیا نوعی نان دایره ای شکل که خمیر آن شبیه به پیتزا است. این نان در ایتالیا بسیار شهرت دارد و معمولا با روغن زیتون، نمک و گاهی با پنیر و پیاز سرو می شود.
دستور پخت نان ایتالیایی (فوکاچیا) و انگور :
۱ ) ابتدا روغن را در ظرفی روی حرارت متوسط قرار دهید. یک قاشق غذاخوری رزماری به آن اضافه کنید. بعد از اینکه به خوبی حرارت دید مخلوط را بردارید و بگذارید تا خنک شود.
۲ ) در یک کاسه بزرگ ¾ پیمانه آب گرم و خمیر مایه بریزید. بگذارید تا حالت فوم بگیرند.
۳ ) ترکیب روغن – رزماری را بهمراه آرد ، آرد ذرت و ۳ قاشق غذاخوری شکر و نمک به خمیر مایه اضافه کنید.هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شده و شکل نرم تری به خود بگیرند.
۴ ) مخلوط را در یک ظرف که کف آن آرد ریخته شده بریزید و برای ۱۵ دقیقه هم بزنید، تا کاملا حالت خمیری و یکدست شود.
۵ ) یک کاسه دیگر بردارید و کمی روغن زیتون در آن بریزید. خمیر را در آن ریخته و با روغن موجود در کاسه آغشته کنید. سپس روی آن را بپوشانید و بگذارید یکساعت به همان حالت بماند. پیش از رفتن به مرحله بعد باید دقت کنید که خمیر دوبرابر سایز فعلی خود شود.
۶ ) انگورها را به دو نیم تقسیم کرده و اگر دانه دارند آنها را بیرون بیاورید.
۷ ) فر را روی درجه ۴۰۰ قرار دهید و بگذارید داغ شود. خمیر را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و کاملا سطح آن را صاف کنید تا یکدست شود. انگورها را روی خمیر بریزید و سپس مقدار خیلی کم روغن روی آن بپاشید و بگذارید ۳۰ دقیقه در فر بماند.
۸ ) فوکاچیای انگور آماده سرو است.