دستور پخت پاستا الیکویدالی با سس گوشت فلفلی
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 100 گرم پاستا الیکویدالی- 25 گرم پنیرچدار
- 100 گرم بیبی اسفناج
- 0.25 قاشق چایخوری چیلی فلکس
- 100 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند)
- 1 قاشق چایخوری ادویه مخصوص (آرد- پودر پیاز -پودر سیر-پاپریکا - فلفل قرمز - پودر شکر )
- 7 گرم پنیر پارمسان
- 0.5 عدد پیاز
- 20 میلی لیتر روغن
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
- 0.5 عدد کمپوت گوجه
یه پاستا خوشمزه با ترکیب اسفناج و پنیر چدار و ادویه های مخصوص
دستور پخت پاستا الیکویدالی با سس گوشت فلفلی
مواد اولیه را بشویید. پنیر را با چاقو به تکه های کوچک تقسیم کنید . ساقه های درشت اسفناج را جدا کنید و اسفناج را متوسط خرد کنید. پیاز را مکعبی ریز خرد کنید.
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و گوشت را با نمک و فلفل به میزان دلخواه و نیمی از روغن درون قابلمه ریخته و تفت دهید تا رنگ گوشت طلایی شود.
در زمان سرخ شدن گوشت، تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید، باقیمانده روغن را در تابه داغ کنید، پیاز را اضافه کنید. وقتی پیاز شفاف شد ادویه مخصوص را اضافه کنید سپس به میزان دلخواه چیلی فلکس اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا رنگ پیاز طلایی شود.
کمپوت گوجه را در غذا ساز یا مخلوط کن کاملا میکس کنید تا یکدست شود سپس به همراه ۱ لیوان آب جوش به مخلوط پیاز اضافه کنید و مخلوط آماده شده را به قابلمه گوشت اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تاسس گوشت مقداری غلیظ شود.
زمانیکه گوشت در حال پخت است پاستا را در قابلمه ای حاوی آب جوش و مقداری نمک بریزید و نیمه پز آبکش کنید.
در قابلمه سس گوشت ، پنیر ، پاستا و اسفناج های خرد شده را با هم مخلوط کنید وبعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید. پاستا آماده شده را به ظرف سرو منتقل کنید. نوش جان